петък, 23 декември 2011 г.

С КОЛЕДНО НАСТРОЕНИЕ

По инициатива на читалището на 17 декември т.г. се състоя общоградско коледно тържество за запалване светлините на коледната елха. Заваля дъжд и празникът бе преместен в залата на читалище "Вълчо Русковски-1894". Тук беше изнесена и концертна програма от състави  на читалището, клуба на пенсионера "Цвятко Благоев" и сдружението"Топло сърце". В края на програмата гости от село Дерманци сурвакаха за здраве кмета на общината г-н Валентин Вълчев. Той от своя страна също приветства препълнилите читалищния салон угърчинци и гости на града. 
 
 
 
 
 

 
На 21 декември коледари от читалището традиционно посетиха учреждения и фирми в град Угърчин. Гостуваха и на Дома за стари хора. Посетиха също и заседанието на Общинския съвет, където Кмета на общината г-н Вълчев им връчи подаръци. Малко след тях дойдоха и коледари от училището в Лесидрен. 

 
 


Коледните изяви продължиха и на 22 декември в читалището, където беше отбелязана годишнина от откриването на Компютърната зала към библиотеката при читалище "Вълчо Русковски-1894". Беше изнесена коледна програма от най-редовните посетители на компютърната зала и библиотеката.

 
 

Предстои посещение на Дядо Коледа по домовете на 24 декември.

Весело прекарване на празниците!

Няма коментари:

Публикуване на коментар